Smartlog v3 » "Jeg kan undvære - ikke nøjes!" » Stop flygtingestrømmen fra Jylland.
Opret egen blog | Næste blog »

"Jeg kan undvære - ikke nøjes!"

Her kan komme indlæg om alt imellem himmel og jord!

Stop flygtingestrømmen fra Jylland.

15. Oct 2014 08:54, palsbo

Den stadige tilstrømning af flygtninge fra Jylland til hovedstadsområdet, er et stigende problem. Jyderne strømmer til København for at få arbejde og for at få del i de kulturtilbud, som københavnerne har opbygget igennem mange år. De er altså ren og skær velfærdsflygtninge.

Flygtningestrømmen er et problem idet det får priserne i Hovedstadsområdet til at stige voldsomt (man kan blot pege på boligboblen for nogle år siden) og endvidere medfører det et uudholdeligt trængselsproblem i trafikken. 

Det har ikke vist sig muligt at begrænse tilstrømningen og få jyderne til at blive i Jylland, på trods af næsten ubegrænset nødhjælp i form af bygning af motorveje m.v. Det har blot ført til yderligere krav om broer så de grønne frøer kan komme over motorvejene.

Flygtningestrømmen bør standses ved bygrænsen, og flygtningene bør sendes til bage til flygtningelejre i nærområdet Disse lejre kunne passende placeres på Samsø og andre tyndt befolkede områder.

Opholdet i disse lejre bør naturligvis være tidsbegrænset og sigte på at flygtningene skræmmes fra igen at forsøge sig med flugt til hovedstadsområdet.

For de få jyder, som kommer til hovedstaden fordi de har fået tilbudt arbejde, bør det sikres, at de ikke kan få deres familie med. Denne begrænsning bør vare i mindst et år. Efter den tid, kan det vurderes, om deres nettobidrag til det offentlige er så stort, så der kan gives dispensation til familiesammenføring.

 

Relaterede